Påmeldingsskjema – Konferansen 2019

Påmeldingen til Konferansen 2019 starter 1. september 2019!


Hvordan melde seg på Konferansen 2019?

Fyll ut påmeldingsskjemaet under. Betal deltakeravgiften, 1470 kr, og eventuelt bussavgiften, 350 kr, til kontonummer 5010.05.87960. Merk betalingen godt med navn og studiested. Betalingen må skje innen 5 dager etter påmelding, ellers kan du miste plassen din. Dersom det blir fullt vil de som har meldt seg på først få tilbud om plass. Påmeldingsfristen er 11. oktober 2019.

Når påmelding er registrert får du en epost etter noen dager som bekrefter at du er påmeldt. Men det er først når du har betalt at plassen din er sikret. Noen spørsmål til dette kan mail sendes til fredrikw888@gmail.com.

Påmelding transport fra Trondheim: Send en epost til nivetha16@gmail.com for påmelding til felles transport fra Trondheim.

Påmeldingen er bindende.

Ønsker du å søke om reisestøtte hvis du reiser fra andre steder enn Bergen, Trondheim eller Oslo? Send mail til Steffen: steffenmk@gmail.com.


Deltakere fra andre studier

Vi ønsker alle tannlegestudenter hjertelig velkommen.


Deltakere fra andre nordiske land
Fordi vi har begrenset med plasser har vi valgt å prioritere norske medisinstudenter uansett studiested, samt utenlandske studenter som studerer i Norge. Er du ikke i en av de to gruppene, men ønsker å delta, kan du sende en mail til Konferansens felles mail(fredrikw888@gmail.com).


Meld deg på – få to bøker på kjøpet!
I år tilbyr vi en ekstra bonus til deltakerne. I samarbeid med den kristne tankesmien Skaperkraft deler vi ut to gratis bøker til alle som kommer.
Dette er brennbare etiske spørsmål i vår tid. Disse to bøkene er svært nyttig ballast for kristne studenter, og i særlig grad medisinstudenter. Enda en grunn til å melde deg på!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s